Roskilde Outfit

Summershorts

Som skrevet tidligere skal jeg ud og finde noget sommertøj. Når man så er fanget indendørs med eksamenslæsning er netshops den perfekte overspringshandling! Jeg fandt lige disse to par shorts som jeg er helt vild med. Det øverste par er fra Peter Jensen, det nederste fra Opening Ceremony – som btw er et af mine yndlingsmærker =)

Jeg er ret vilde med det fine snit og det stærke blå farve som Peter Jensen shortsene har, men min favorit må være dem fra Opening Ceremony, jeg er helt vild med layer looket, og så er farverne egentlig også meget mere mig!

2 kommentarer

 • Mange tak =) Jo helt sikkert! Det kommer snart, har lige nogle kamera issues jeg arbejder på, men skal nok ske en del forandringer på bloggen snart. Fedt, du gad kigge forbi 🙂

  XxMichael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool blog! Lægger du ikke nogle billeder op af dig selv og din stil?

  – Carl-Emil
  anotherfashionblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Outfit