Acne Udsalg

Roskilde Shopping

Igen i år kunne man ikke kun lytte til musik og fråde alt slags mad på festivalspladsen, men også lade dankoret gløde i diverse modebutikker, der er repræsenteret på Roskilde festival. Mærker som Mads Nørgaard, Wood Wood og Henrik Vibskov havde for første gang ikke kun haft én stand på pladsen, men hele to. Filosofien bag konceptet er selvfølgelig at tømme lidt ud i lageret, men også at nå ud til en ny målgruppe af unge mennesker, der normalt ikke ville gå i netop disse butikker. Med utrolig forbrugervenlige priser og afslappet Roskilde stemning tiltrækker boderne et bredt spectrum af potentielle fremtidige kunder. Jeg var da også lige et smut forbi nogle af butikkerne, og med mig hjem kom en helt vidunderlig Vibskov frakke, til en endnu mere vidunderlig pris på 500 Kr =)

Photo Creeds: Artrebels & Caliroots.

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Udsalg