Whyred AW Wishlist

Efter jeg startede med Acne på min “tour the wishlist” er jeg nu nået til Whyred! Der er altid nogle ret lækre basis ting, som man godt kan have på i flere sæsoner, og så er priserne ganske rimelige. (Især når der er udsalg!). Jeg har browset lidt igennem de AW styles man allerede nu kan få på nettet og er endt op med to ret lækre og simple looks.

                                       

Som i kan se, er det meget simpelt, men tror faktisk, at jeg især ville blive rigtig glad for det venstre sæt. Kan godt forestille mig det som afslappet hverdagsoutfit. Og er ret glad for farvekombinationen 🙂 Udover disse to looks fandt jeg også en grøn, lidt college agtig jakke, som jeg egentlig ikke synes var så fed på billedet, men efter at have set den i butikken er jeg helt forelsket, den er virkelig flot, og har en super fed tekstur. Den er også bare meget grøn og jeg er ikke sikker om jeg faktisk ville bruge den særlig meget… Hmm? Hvad synes i? Og btw – husk at deltage i konkurrencen længere nede på bloggen!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pendleton efterår