Contributer Magazine - Colors

90er minimalisme møder klassisk herretøj hos Filippa K

  

Som mange andre mærker i denne sæson, byder svenske Filippa K på meget klassisk herretøj, i enkle farver og snit. Inspirationen kommer tydeligvis fra 60ernes stringente udtryk, med fine cardigans, jakkesæt og rullekraver. Udover dette er kollektionen præget af en minimalisme og en farveskala vi sidst har set i slut 90erne. Gråtoner, blånuancer, brun og camel er de dominerende farver og findes i alt fra bukser der minder om 90ernes lommebesatte khakibukser, dog i en meget opdateret og mere nutidig facon, til simple lange herrefrakker, der ser ud til at gøre et comeback til efteråret.

  

Alt i alt en flot kollektion i super lækre materialer. Dog skal man være varsom med at dyrke dette look fra top til tå. Det kan hurtigt gå hen og virke meget klassisk, og meget voksent og enkelt – for meget. 60er og 90er trenden er helt sikkert spændende at udforske, og kombineret på en yderst vellykket facon hos Filippa K, dog skal man lige huske at vi ikke lever i 60erne eller 90erne længere. Personligt ville jeg vælge nogle enkelte key-pieces, som den utrolig flotte blå parka, den camelfarvede cardigan eller den lysegrå, nærmest hvide rullekrave, og kombinere dem med nogle andre mærker og tendenser så udtrykket ikke bliver alt for tungt.

  

3 kommentarer

 • Freja

  Hej
  Det øverste sæt er fantastisk. Kan det mon stadig skaffes? Alt hvad du kan fortælle mig om det vil blive værdsat. Mvh Freja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, det er helt sikkert planen, at der kommer et “dagens” fra tid til anden. Lige nu har jeg bare nogle kamera problemer, og synes ikke om mobil billeder etc =) Men skal helt sikker stræbe efter, at der snart sker noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer der ikke snart lidt mere din stil når jeg siger det så mener jeg altså.. Hvad du har på af tøj i dag eller i går.. Altså Dagens Outfit..? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Contributer Magazine - Colors