North by Northwest

Wood Wood AW11

Faldt lige over Wood Woods efterårs lookbook, og der er nogle ret fine ting. Sjovt egentlig, at det giver et helt anderleds indtryk end showet, da det er stylet på en helt anden måde. Jeg er nok mest til lag på lag looket, som vi så i showet, der var stylet af den dygtige danske stylist Sassie Barré. Jeg kan slet ikke klare frisuren på den mandlige model her btw, men tøjet er stadig fantastisk! Necktuben fra det øverste billede og den sort/hvid mønstrede herreskjorte er allerede røget med mig hjem 🙂

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

North by Northwest