Cheap Monday SS12

Soulland Hats SS12

Det danske herretøjsmærke Soulland har igennem de seneste få år oplevet enorm fremgang. Én af de ting, der kendetegner mærket er deres meget karakteristiske hatte (og sko). Den klassiske Soulland fedora er således at finde i hver eneste af designeren Silas Adlers kollektioner. Jeg er stor fan af, hvis mærker opretholder “key-pieces” fra sæson til sæson og dermed er tro til, hvad der gjorde dem store. Til næste sommer kan vi således glæde os til den nye version af fedoraen i forskellige nuancer, samt nogle andre ret fine hatte. Jeg ejer faktisk ikke selv fedoraen, jeg har lidt svært ved at finde hatte som jeg ikke synes er fjollede når jeg har dem på, men måske jeg bare skal kaste mig ud i det til foråret. Den grå fedora synes jeg i hvert fald er rigtig fin! Hvad synes i om dem?

1 kommentar

  • Mikl

    Det ser godt ud, med dit nye design. Soulland leverer nogle virkelig kvalitetsvarer, og kan anbefale alle at købe dem!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap Monday SS12