Light Jeans

I tider, hvor jeg smertefuldt må erkende at mange af mine str. 29 bukser simpelthen ikke passer mig længere, er jeg på jagt efter nye bukser og jeans. Af en eller anden grund er jeg helt vild med lyse jeans modeller for tiden. Dont know why… De er sjældent så charmenrede at have på, men jeg craver dem altså =) Der desværre lidt stille på bloggen i disse dage. Jeg har super travlt med de sidste flytteplaner, og rykker så ind i det nye sted på onsdag… Udover det, sidder jeg med uniopgaver og ansøgning til udlandsophold… Pyhh… Men snart er der mere tid og en masse nye ting på bloggen 🙂

3 kommentarer

  • ?

    Hey hvor har du fundet de jeans fra, altså hvilket mærke er det. Står nemlig og mangler lige præcis sådan nogle jeans

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ?

    Hvor er alle de bukser fra. Lige sådan nogle jeg mangler

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sample Sale