Light Jeans

Wood Wood Store

Har i været forbi Wood Woods nye butik i Grønnegade? Selvom jeg bor super tæt på, kommer jeg næsten aldrig derind. Men i dag tog jeg så et grundigt kig og den er altså bare super fin! Karl-Oscar, designeren bag WWs herretøjslinie står selv bag indretningen af lokalerne, så man går ind i et gennemført Wood Wood univers når man kommer ind i butikken. Der er lyst, stort, elegant, men stadig meget afslappet og lidt street, lige som tøjet faktisk… Efterhånden er stort set hele efterårskollektionen kommet i butikkerne, og som jeg har sagt før, er der virkelig mange lækre ting. Med mig hjem er der allerede røget en skjorte i sort/hvidt mønster og et fedt tørklæde, men kunne sagtens købe mig fattig derinde… Jeg synes Wood Wood er super lækkert tøj til casual hverdag – uni etc. Hvad synes i?

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light Jeans