Whyred Winners

Wood Wood Weekend

Jeg har været lidt dårlig til at opdatere bloggen i løbet af weekenden… Sorryyy! Det er egentlig nok bare, fordi der ikke er sket det store. Jeg har lidt haft brug for en stille weekend, så det blev ikke til mange festligheder, men i stedet noget lækkert mad og endnu en biograftur – Headhunters = god underholdning… Det er faktisk enormt rart at være frisk hele weekenden synes jeg 🙂 Nå men i dag var jeg da lige forbi Wood Wood og Mads Nørgaard lagersalget på Nørrebro. Siden det var den sidste time inden det hele lukkede ned igen, var det ikke super meget lækkert tilbage, men altså der var stadig en masse ting i hvert fald… Måske bare ikke lige det jeg ledte efter. Jeg er generelt stor fan af lagersalg, fede mærker til gode priser – whats not to like, men jeg har lært at være lidt mere forsigtig med at gå all in, da jeg tit er kommet hjem med noget, som jeg så ikk rigtig fik brugt alligevel… Men helt lade være kunne jeg da ikke, og som nogle af jer sikkert husker skrev jeg får lidt tid siden, at jeg står og mangler noget så banalt som t-shirts. Lucky me fandt så lige 4 fede Wood Wood tees… Jeg holdt mig også lidt tilbage i dag, da Acne Archive butikken i Elmegade jo åbner på fredag. Jeg gik lige forbi den i dag, og der hænger allerede en masse lækre ting! Det er helt sikkert dér, man skal investere nogle penge i den her måned…

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whyred Winners