Weekday Update

Going Out

    

For mig er der altid faser for, hvilket tøj jeg føler mig bedst tilpas i når jeg går i byen. Det sidste stykke tid har det som regel været en sort eller hvid t-shirt af en art, et par sorte bukser og mine whyred støvler eller mine prada brouges… Det er egentlig en god idé, at have en slags “uniform” at gå ud i. Det forhindrer store kriser lørdag aften. Nu hvor det er blevet koldere og vi nærmer os julen og alle dens fester får jeg dog lyst til at mixe det hele lidt op. En fed skjorte er altid et godt udgangspunkt. Og der findes jo én til enhver smag! Der er de lidt mere casual udgaver i f.eks. jeans eller tern. Så er der efterårsfarverne, som bordeaux og mørkegrøn, som jeg godt kunne tænkte mig en fed skjorte i. Vil man have noget med lidt mere kant, som alle de andre ikke har på, kan man satse på et fedt anderledes print eller nogle skæve snit og detaljer. Det er også vigtigt at vælge det rigtige fodtøj! Skal det være mere afslappet med et par lædersneaks eller skal det være lidt mere stilet og festligt evt. i form af nogle fede ankelstøvler? Jeg er i hvert fald dybt forelsket i modellen fra Mjølk!

Der er altså en masse muligheder og looks man kan afprøve i denne sæson. Og til julefrokosterne og nytårsfesten er det da også en god idé at finde jakkesætsjakken frem, måske parret med et par dropcrotch bukser og nogle fede støvler, så det ikke bliver alt for formelt. Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg nok fortsat vil ty til en fed læderjakke, måske med en hvid skjorte og et par gode jeans eller sorte busker… Det er en sikker winner! // Michael

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday Update