Going Out

Bye Bye Monday

Manden bag de ikoniske Cheap Monday skinny jeans, Örjan Andersson, starter nu et nyt mærke i eget navn. Det bliver til et jeans mærke igen, men vi kan glæde os til nogle helt nye modeller. Det er ikke længere skinny jeans, men opdaterede modeller af klassiske jeans styles. Det ligger egentlig meget godt i takt med, at vi generelt udvikler os lidt væk fra skinny tendensen, der har domineret alt og alle de sidste 10 år. Jeg må ærligt indrømme, at det tager lidt tid, at vende sig til de mere løse silhuetter. Men når man først har prøvet det lidt, så bliver man faktisk ret glad for. Eller det er jeg i hvert fald blevet. I virkeligheden handler det nok stadig bare om at finde en model, der gør  noget for ens egen figur og så holde sig til den. Skinny eller ej!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going Out