HOPE

Weekday Collection

I februar næste år lancerer high streeteren Weekday en ny linie, som kommer til at hedde “Collection”. Målgruppen er lidt mere moden, snittet mere stilrent, og priserne en anelse højere. Det kan være jeg er ved at blive gammel, men jeg synes det ser rigtig lækkert ud. Det er meget enkle designs, der umiddelbart minder mig lidt om Cos eller det nye Bruuns Bazaar i stilen. Jeg er fan! Nu har jeg kun set nogle enkelte stykker tøj so far, og jeg synes det er fedt, men igen må jeg sige, at der er blevet gjort mere ud af designet på kvinde- end på herresiden, hvilket jeg jo synes er lidt ærgerligt. Nå men anyways, der er nogle lækre ting til begge køn, og jeg glæder mig til det hele lander i butikkerne! Her får i lige minde favoritter til fyre og piger. // Michael

4 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOPE