Løbe med Lacoste

Foråret ifølge H&M


Det er nu ikke tit, at jeg kommer hjem med en H&M pose i hånden, men det kan være det ændrer sig her til foråret. Det ser nemlig ud til, at der gemmer sig nogle rigtig fine ting i deres forårs og sommer kollektion. Jeg har lige fundet et par ting, som jeg da gerne vil have i min garderobe. Kasketter er jo en stor ting her til foråret, og når man som mig ikke har det bedste hattehoved er det godt at satse på den prisvenlige udgave fra H&M. Især når den er så enkel og fed som denne. Ellers er jeg også ret vild med shortsene, og den fine lommedetalje. Brug dem med den lækre strik, og du har et super fint sommeraftenoutfit. Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til at se den blå parka in real life. Jeg ejer en grøn en af slagsen, også fra H&M, som jeg er sindsygt glad for, og har brugt i en del år efterhånden. Hvad synes i?  // Michael

2 kommentarer

 • jonathan

  Ved du hvornår de ting kommer i butikkerne? (super fede solbriller)

  claudiaogjonathan.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke præcise dato på de forskellige styles, men det hele skule gerne komme i butikkerne i februar og marts.

   Mange hilsener

   Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbe med Lacoste