Foråret ifølge H&M

70er Funktionalisme – Get The Look

Det er jo altid lidt tricky med “trends”, derfor kan jeg bedre lide at tale om tendenser. Jeg er ikke så meget til bestemte items, man bare skal eje, for at være med på moden. Det er efter min mening mere en bølge og en udvikling af det personlige stilbegreb, som til en vis grad bliver påvirket af det, der rører sig i modebranchen, på gaden og på de internationale catwalks, man burde tale om. Generelt synes jeg, at min inspiration kommer lidt i faser. De sidste mange måneder har været meget 50er inspireret. Det vil sige, at jeg har gået med mange sorte eller hvide tees, en læderjakke, jeans eller sorte bukser, og håret sat i bedste 50er stil (så det er jo også kun én side af 50er looket). En nye bølge, som bliver mere og mere tydelig, og som jeg finder spændende er 70er funktionalismen. Det er altså igen bare et aspekt af 70er “looket” fortolket med moderne øjne. Tendensen er meget clean, og der er egentlig ikke meget hippie over tendensen, men netop en funktionalisme i snit, form og mønstre. Vil du lige som mig eksperimentere med stilen kan du f.eks. investere i en kort jakke i ruskind, kombineret med et par højtaljede bukser. Kragen på skjorten må gerne blive lidt længere og rund i det, og kan kombineres med en lækker chunky strik-cardigan. En lang frakke eller en rullekrave er også oplagte. Husk selvfølgelig at gøre looket til dit eget! En god ting ved denne bølge er desuden, at du kan gå på opdagelse i genbrugsforetningerne og spare nogle penge – There is nothing like the real thing… (Editorial: VMAN)

Jakke: Acne. Jakke: Acne. Polo: Gucci. Jeansjakke: B Store. Rullekrave: Acne. Knit Cardigan: Gucci. Bukser: Acne.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foråret ifølge H&M