70er Funktionalisme - Get The Look

The Denim Jacket

Rust Denim Jacket: Asos. Grey Denim Jacket: Asos. Studded Collar Denim Jacket: Sin Star.

En af mine personlige favoritter til forårs og sommergarderoben er denimjakken. Den er let, afslappet og cool. Og jeg tror at den bliver et hit i 2012. Du kan bære den løst over en t-shirt. Knappet helt til, for et mere stringent udsende, eller over en cool skjorte med print. Jeg ejer jo selv en klassisk, lys denim farvet udgave, men her til foråret kan man godt eksperimentere med lidt farve eller spændende detaljer. Det behøver måske ikke være pang eller neon modellen, men gerne en lidt udvasket nuance. Jeg er fan!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70er Funktionalisme - Get The Look