Hvidt Efterår Hos Davidelfin...

Denim Med Denim På…

Nu er det i virkeligheden forkert at tale om denim som en ny tendens, fordi denim jo har været en fast del af moden i en eller anden facon de sidste 50 år. Men altså, denim ser nu bare ud til at være dominerede til forår og sommer. Måske det nye denne gang bliver måden at bære den på. Det er nemlig ikke kun i buksmodellen man skal gå efter de blå sataner, men hive dem ned fra hylden i alle former for tøj. Skjorter, shorts, jakker – alt man kan få fingerende i! Og hvis man er rigtig modig så bæres det hele sammen – Denim med denim på! Jeg er frisk på en denim sommer. // Michael

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidt Efterår Hos Davidelfin...