Windowshopping – Henrik Vibskov

I dag havde jeg en lille pause i dagens forløb, som blev brugt til lidt “windowshopping” (min konto tillader ikke andet). Pyhh, hvor er der kommet mange fine, nye ting i butikkerne. I virkeligheden mangler man jo sjældent noget, men jeg synes virkelig, at der er ret mange gode basis ting i den nye sæson. Og så er jeg vild med farverne! Jeg sværger jo som de fleste til sort, men synes stadig det er fedt med alle de nye farver, der er kommet i denne sæson. Jeg tror virkelig, at det bliver flot med de afdæmpede pasteller til lidt brun sommerhud. Well, den må jeg tage til den tid. Til gengæld vil jeg genopleve en gammel kategori fra bloggen, hvor jeg udvælger mine favoritter fra den nye sæson, fra mine yndlings mærker. I dag er det Henrik Vibskovs tur.

Trøje: 900 DKK. Hat: 1200 DKK. Sko: 1850 DKK. Bukser: 1300 DKK

Jeg var lige inde i butikken i dag, og den nye kollektion er så fin! Hatten er jo helt vild. Og jeg synes faktisk, at den klædte mig ret godt, host host. Men det er lidt en ting, som jeg craver rigtig meget og kun ville bruge alt for sjældent. Skoene er virkelig lækre, og bukserne har jeg allerede i en sort udgave, som jeg bruger hele tiden. Sweateren er virkelig fin, og skal klart ses in real life! Jeg faldt for den petroleum farvede model, som hænger i butikken. Det en genial farve synes jeg. Selvom den nu også er pæn i grå. Jeg er kæmpe fan! // Michael

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeuge Dagbog