Windowshopping - Filippa K

Marni for H&M – Full Collection

Så er der endelig kommet billeder af hele Marni for H&M kollektionen, som lander i butikkerne den 08.03.2012. Jeg er for en gangs skyld ret begejstret for denne H&M collab. Nu er det godt nok svært at afgive en velfunderet dom før man faktisk har rørt ved tøjet og fundet ud af, hvordan det sidder på “rigtige” mennesker, men ud fra billederne er jeg ret overbevist om, at det er noget lækkert tøj. Jeg synes problemet med H&M samarbejdskollektioner hidtil har været, at de har prøvet at være mere end de faktisk var. Dermed mener jeg f.eks. Versaces nittebesatte læderjakker og bukser for den svenske highstreeter, der måske så vældig godt up på glansfyldte kampagne billeder, men i realiteten hverken var lækker Versace kvalitet eller overbevisende highstreet tøj. Well, det er selvfølgelig bare min mening! Et andet problem med en del af samarbejdskollektionerne har været, at herresiden er blevet negligeret, hvilket resulterede i nogle simple skjorter og 3 forskellige jakkesæt i sorte og mørkeblå nuancer i alle kollektioner. Det var simpelthen for kedeligt! Alene det giver denne kollektion et bedre udgangspunkt. Der er farve, der er mønstre og der er design! Nogle af mønstrene er måske ikke så hverdagsagtige set med skandinaviske briller, og den gulfarve skjorte kræver da sikkert sin mand, men parkaen, den sort/hvide skjorte og kasketten glæder jeg mig allerede til at prøve. Hvad synes i? // Michael

Husk desuden at tjekke den fine kampagnefilm, som blev udgivet for to uger tid siden. Det er nemlig endnu et smart move fra H&Ms side. De har hyret filmverdens mest populære datter Sofia Coppola, til at skabe en drømmeagtig kampagne, der både fremhæver tøjet og bærer det helt særlige Coppola præg. Jeg er fan! (Og husk forresten at følge bloggen på Facebook)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9wK-CgE8mdI&w=640&h=360]

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Windowshopping - Filippa K