One Man for Ten Men...

Vind: A Question Of sweater

Så er det endelig blevet tid til en konkurrence igen, og det er en rigtig god en af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Det er nemlig den lækre Buffalo Skull Sweatshirt fra det bæredygtige danske mærke A Question Of, som kan blive din. Den er navy blå, som vist på billedet og du kan selv vælge størrelsen fra S-XL. Det er desuden en unisex model, så i kan alle være med!

For at deltage i konkurrencen skal du blot følge bloggen på Facebook og dér svare på følgende spørgsmål: Hvor producerer A Question Of sine bæredygtige t-shirts? A) Kina B) Afrika. Vinderen trækkes onsdag den 29.02.2012 blandt svarene på Facebook! Husk gerne at dele konkurrencen med dine venner, så de også kan være med.

Pssst! Skal du have lidt hjælp til spørgsmålet finder du det på A Question Ofs hjemmeside lige her.

12 kommentarer

 • Pia Volder Handt

  svar: B

  Størelse:Large

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svaret er Afrika 🙂 ønsker mig en M. Følger dig allerede på Face!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  svaret er AFRIKA 😀
  dejligt med bæredygtig tøj
  er detmigså gerne str L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Blirup Christensen

  Jamen svaret er da Afrika, og skulle jeg være heldig ønsker jeg mig en str l

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Louise Austring

  Svaret er B: Afrika og jeg er vild med det bæredygtige koncept! Jeg bruger str. s og krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • svaret er : B Afrika, Tanzania 🙂 str M ..★ Delt ★

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svaret er B: Afrika

  Hvis jeg skulle være så heldig, så ønsker jeg mig str. L 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine M. Sørensen

  Det er Afrika 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vilhelmsen

  Har delt konkurrencen på facebook med alle vennerne, og mit svar er B= Afrika.

  Er jeg den heldige, ønsker jeg str. XL 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Svaret er: B – Afrika

  Ønsker str L

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One Man for Ten Men...