NEW YORK STREETSTYLE

REEBOK OG CHEAP MONDAY GÅR HELE VEJEN SAMMEN

I samarbejde med Cheap Monday lancerer Reebok Classics en capsule collection for at fejre jubilæum på to af deres mest ikoniske styles – Freestyle Hi og Workout. Begge modeller har stået sin prøve og er efterhånden oppe i årene når Freestyle fejrer 30 års jubilæum og Workout Plus markerer de 25 år.


Designholdet hos Cheap Monday har givet begge modeller et makeover i bedste CM stil, og sender de redesignede klassiker på gaden på torsdag. Vil du have fat i dit helt eget eksemplar skal du dog være hurtig, der er nemlig kun produceret 500 af hver model. Hvis jeg kunne vælge frit, så skulle det være den klassiske sneakersmodel, der røg med hjem, er ikke så vild med hightops selv. Jeg spår køer foran Cheap Monday butikken og gademode hype!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK STREETSTYLE