NEW IN: H&M SOLBRILLER...

TENDENS: ANIMAL PLANET…

Leopartprint er jo ikke virkelig nogen revolution, men hvis den kommer i form af en lækker YSL pung kan man da ikke takke nej! Jeg bliver ved med at falde over alle mulige dyreprint og -motiver, som jeg synes er helt vildt fede! Givenchy og Jil Sander løber nok med sejren. Jil Sanders slangeprint t-shirt, som jeg skrev om forleden dag, drømmer jeg i hvert fald stadig om. Og Givenchy har jo vundet modebranchens hjerte med sit famøse hundeprint, mon ikke denne haj t-shirt også bliver et streetstyle hit?! Jeg ville parre den med nogle cool Ray Bans og et par lyse jeans. Bum! 

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: H&M SOLBRILLER...