RAF SIMONS RUN FALL RUN

Raf Simons, der efter den store designerrokade i foråret forlod det tyske modehus Jil Sander for at indtage chefdesigner stillingen hos Dior, arbejder stadig på sit eget label – Raf Simons. Lige nu vælter AW12 kampagnerne ind og Raf Simons er selvfølgelig også klar med et rigtig fint bud. Jeg kan virkelig godt lide, at det ikke bare er et klassisk fotografi, men dekonstrueret på en fed måde. Farver og materialer (i hvert fald det man kan se af dem) minder ellers meget om det vi så fra ham sidst, men så er det måske ekstra vigtigt med en god kampagne. Og dyrk lige de fantastisk hæslige sko, jeg er fan!

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NO WORDS...