SALE WISHES...

ROSKILDE ROSKILDE ROSKILDE


Nu blev der lige tid til et lille indlæg alligevel. Som sagt skal jeg på Roskilde Festival og glæder mig helt vildt meget! Jeg skal bo sammen men en masse venner fra uni, og så skal jeg dække festivalen for Cover.dk. Så jeg tror (knock on wood), at det bliver et godt Roskilde-år. Og så kan man jo hjælpe hele oplevelsen lidt på vej ved at forberede sig ordenligt. Efterhånden har jeg lært, at det er bedst ikke at pakke alt for meget, da man alligevel kun for brugt halvdelen i sidste ende. Så i år er jeg gået efter et par gode jeans, shorts, en masse t-shirts, mine Converse, en en god hættetrøje, læderjakken, regnsæt og gummistøvler – bum, så er den taske pakket. Og hvis man vælger nogle lækre basics behøver det hverken at være kedeligt eller dyrt at være cool på festivalen. Sats på en masse enkle ting fra Weekday, H&M eller Cos og pift dem op med nogle lærke briller eller en fed kasket. Bare husk at passe godt på dem…

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE WISHES...