Still thinking of you

Soulland: the details

Som lovet tidligere viser jeg lige nogle detaljebilleder fra Soullands show under modeugen. Jeg synes virkelig, at der er en masse fine detaljer, der er værd at lægge mærke til. Generelt kan man se, at kvaliteten er i orden! Jeg er især vild med solbrillerne, den hvide skjorte i fint, perforeret materiale, de printede shorts og jumpsuiten. Nu skal man jo være meget forsigtigt med jumpsuits, især som fyr! Men jeg synes bestemt, at den fungerer rigtig godt i den mørke, lidt workwear inspirerede udgave. Og nu, hvor både det klassiske og workwear er store tendenser indenfor herremode for tiden synes jeg, at det er den perfekte kombi…

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still thinking of you