Mondays

Wood Wood winter

Når der er lidt gråt og trist udenfor begynder jeg allerede at tænke på vinter, skiferie, sne og dette fine Wood Wood outfit…

2 kommentarer

 • caroline

  Jeg kan huske du på et tidspunkt snakkede om at gøre bloggen mere personligt med flere billeder du selv havde taget og så videre. Tror virkelig det vil klæde den… hvis du kigger på de mest populære blogs i danmark så er det jo fordi folk elsker at følge med i deres liv og kende dem og se hvad DE har på (:(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline,

   Det er faktisk stadig planen og jeg er netop nu i gang med at lave om på både design og indhold. Dog bliver det nok aldrig en side, hvor der hver dag er billeder af mig selv, min mad, mine venner osv. Men jeg vil bestemt gerne gøre den mere personligt 🙂 Tak for din kommentar!

   Mange hilser

   Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mondays