Ønsker til boligen

Wood Wood x Eastpak SS2013

Efter en rimelig vellykket collab-collection tidligere på året er Wood Wood og Eastpak nu klar med endnu et bud på sublimt taske design. Udtrykket er funktionalistisk, spraglet og med fine læder- og nylondetaljer. Jeg er rimelig begejstret! Deres sidste samarbejde synes jeg var pænt, men det her er virkelig fedt!

Den store rygsæk eller en af kufferterne ville jeg i hvert fald købe med det samme! Nu må vi bare lige se, hvad hele herligheden kommer til at koste… Billederne er forresten lånt fra super seje V Magazine, serien er skudt af fotograf Sacha Maric og stylet af dygtige Sebastian Machado. Det bliver ikke meget bedre.

Pssst! Hele kollektionen lander i butikkerne en gang i januar. Men hvis man nu virkelig gerne vil give en lækker taske i julegave eller noget i den stil, så kommer der faktisk allerede et begrænset antal i Wood Wood-butikkerne den 15. december. Så skal du bare være hurtig nok.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til boligen