Acne sale

Adidas by Raf Simons

Bølgen af designersamarbejder vil ikke dø – heldigvis! Nu har Adidas nemlig slået pjalterne sammen med kult designer Raf Simons, og resultatet er disse helt sindssygt, seje sneakers. De falder helt sikkert under kategorien af ting, der umiddelbart virker så latterligt grimme, at de går hen og bliver total hype.

Jeg kan mærke det kribler lidt i fingrene allerede. Hele herligheden kommer i fem forskellige modeller og er farverig fornøjelse i toner fra bordeaux til blå, grøn og pink. De lander i butikkerne til sommer, og jeg vil gerne lægge begge min hænder i ilden for, at de bliver revet fra hylderne på ingen tid. Bum.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne sale