Acne skjorte

Vind 2 billetter til Placed By Gideon modeshow

Så er der flere modeugebilletter på højkant. Denne gang kan du vinde to billetter til Placed By Gideon showet. Den London-baserede designer har et øje for strik, og det kan vi jo ikke få nok af i kolde Danmark. Så skal du have lidt inspiration til, hvordan du holder varmen næste vinter er det din chance. Men skynd jer, konkurrencen slutter allerede onsdag. Send en mail til danskmode@gmail.com med emnet PCG. Og læs en lille q&a med designeren længere nede.

Hvad kan vi forvente fra dit show under Copenhagen Fashion Week?
Lag af forskellige gråtoner går igennem hele kollektionen, og så med et strejf af sten-farver. En blanding af teksturer og garn er et nøgleelementet for AW13-14. Jeg forsøger at tilbyde produkter, der er stærke nok til stå alene, men også let at mikse og matche med resten af herregarderoben .

Hvilke andre shows har du planer om at se?
Vores tidsplan er meget stram, men jeg ville helt sikkert elske Designers Nest showet. Og så Anne Sofie Madsen også øverst på listen.

Hvad ser du mest frem til under dit ophold?
København er sådan en vidunderlig by at besøge, så meget smuk og inspirerende arkitektur, antikke butikker og boghandlere. Jeg kan ikke vente med at gå på opdagelse og samle ideer SS14.

Hvad er den ene ting, du ikke kan leve uden under dit ophold i København?
Mit kamera og min skitsebog ? de er mine trofaste rejsefæller. Og så tror jeg, det bliver vigtigt med et lækkert tørklæde mod kulden.

Hvad er dit bedste tip til fyrenes sommer-garderobe?
Tynd og nærmest vægtløs stof i oversize silhuetter er helt rigtige til sommer. Og så er et 3-knappet skræddersyet jakkesæt sammen med et par bløde shorts et sikkert hit. Især hvis farven matcher fra top til tå.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne skjorte