KIEHL'S EYE ALERT

INSIGHT sneak peak

I dag var jeg forbi de fine piger på PR-bureauet Polhem, og fik mig et sneak peak af australske Insights lækre efterårskollektion. Der er stadig masser af down-under-surfer -vibes, og mærkets trademark blomsterprint er også at finde, men derudover var der også nogle pæne, enkle styles som en lækker sort bomber, en sort track suit, der får trucker tenderserne frem i mig, og nogle ret cool, smalle jeans. Jeg var især vild med den blomstrede rygsæk og kasketterne. I kan shoppe mærkets splinternye sommerkollektion på Asos lige her.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIEHL'S EYE ALERT