INSIGHT sneak peak

Won Hundred sneak peak

I dag slog jeg et smut forbi Won Hundred, der for tiden holder til i et kolossalt pop-up showroom i indre København. Så den stod på over 400-kvadrameters efterårstøj fra det danske unisex-mærke. Det giver altså en fed oplevelse at se kollektionen foldet ud på den måde, og jeg må sige, at der var mange ting, der kunne gå hen og blive favoritter.

Især overtøjet, der jo som de fleste af Won Hundreds designs holder sig til enkle snit, var jeg vild med. En kort blå jakke, en lys petroleumsblå frakke eller den brune læderbomber kunne jeg da godt lige bruge. Er du til noget mere farverigt end mig burde du kigge ekstra godt efter de cool Christiana-inspirede prints som designer Tobias Harboe har skabt til Won Hundreds efterår. Se mærkets sommerkollektion i webshoppen her.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSIGHT sneak peak