Backstage hos Asger Juel Larsen

BIBI CHEMNITZ – lookbook & show

Jeg fik aldrig skrevet det på bloggen, men jeg synes, at Bibi Chemnitz´ show under modeugen var virkelig vellykket. Det var første gang, at hun sådan rigtig holdte show, men altså helt uden begynderfejl. Nu er jeg jo en sucker for det sort/hvide, så den var lidt nem, men generelt mener jeg, at hendes kollektion passer super godt ind i tiden lige nu. Både med de lidt løsere snit, men også de quiltede materialer og fx zebra-printet. Samtidig glemmer hun ikke at prøve lidt nyt, især i materialevalg overrasker hun på den gode måde. Nu fik jeg lige lookbooken mellem fingrene og kan endnu bedre lide kollektion nu. Craver allerede det meste af den. Øv, at pengepungen er tynd.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Backstage hos Asger Juel Larsen