SOOOOOOL

Alpha Industires Flight Jacket

Jeg er lidt på jagt efter den perfekte, sorte bomberjakke til foråret. Den må gerne være ret oldschool og skal helst ikke være alt for lang, fordi ja, jeg er lille mand og vil ikke ligne, at jeg har lånt min fars jakke. Jeg faldt over denne her fra Alpha Industries, som ind til videre er et godt bud. Hvad synes I? Find den her.

   

4 kommentarer

 • Ali

  Jeg arb. hos Quint, som findes i de store byer i hele Danmark, så hvorfor prøver og køber du den ikke der? Vi har den i flere størrelser. Har selv købt den i medium, og er 173 høj og slank af bygning. Medmindre du vil ha’ den til at sidde vildt tight som en læderjakke, så vil jeg umidd. anbefale at købe den i M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ali, ah hvor fedt! Tak for tippet og råd om str. så må det nok blive en medium ja 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  mega cool. hvilken størrelse tænker du på at købe den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, ikk? Jeg bruger normalt en str medium, men overvejr at købe en small, netop så den ikke ser for stor og lang ud. Det er altid lidt svært når tøjet ikke kan prøves.

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOOOOOOL