sommerselfie med lampe

Missoni Sport

Før i tiden gik jeg ret meget i genbrugstøj, men det er som om, at det lidt er en passion, der er dødet ud igennem de seneste år. Derfor er det utrolig optur at genopdage sin kærlighed til gamle sager, hvilket jeg gjorde i en genbrugsbutik på Nørrebro, hvorfra jeg hev denne vintage Missoni Sport-polo med hjem. Den er lidt 80’er far, men farverne er super flotte og meget Missoni. Ringen er helt enkel, lavet af sølv og købt på et loppemarked til en 50’er. Mere tør jeg heller ikke at bruge på man-jewellery. Hvad er dommen?

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sommerselfie med lampe