Birthday Boy

WEEKDAY – #7DAYSJEANS

I dag har Weekday sat en ny kampagne i gang, der giver alle denimfans 30% på deres næste Weekday-jeans, hvis de bare instagrammer et billede af sig selv med hashtagget #7DAYSJEANS i en af mærkets jeans. Total optur.

Da jeg var i butikken i dag, var der flere, som lige hoppede i prøverummet, fik tagget sig selv og så kunne få rabatten. Nemt ikk? Jeg er selv så heldig, at jeg får lov til at prøve nogle modeller af mærkets opdaterede jeanskollektion. Så masser af denim på bloggen om lidt. Stay tuned.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Boy