26.09.13

Isabel Marant x H&M

Ærlig talt har jeg lært ikke at forvente alt for meget af H&M’s designerkollektioner. Selvom jeg synes, der er mange gode ting at finde hos H&M, og designerne ellers laver nogle fede ting, er det som om, det altid falder lidt til jorden, når jeg står med det i hænderne. Svenskernes nyeste samarbejde er alligevel lidt spændende, fordi det er gæstedesigner Isabel Marants første herrekollektion.

Mit udvalg af favoritter ser måske lidt konservativt ud, men jeg synes ikke kollektionens ellers meget boheme-agtige udtryk er så fantastisk til mænd. Disse mere enkle styles glæder jeg mig dog til at røre lidt ved. Især sailor-frakken, strik-trøjen og den hvide t-shirt ligner noget, der burde ryge med mig hjem. Nu må vi se.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.09.13