21.11.13

VIND ADAX x SOULLAND RYGSÆK

Så er det endelig blevet tid til en konkurrence på bloggen igen, og det er en af mine favoritter, der er på højkant. Rygsækken designet af Soulland for Adax. Den har en værdi på 2.499 kroner, så det vil jeg mene er en ret fantastisk julegave. Alt du skal gøre for at være med, er at følge bloggen på Instagram @Danskmode, nuppe billedet af rygsækken og reposte det med hashtagget #DanskmodeKonkurrence. Så trækker jeg vinderen søndag den 8. december.

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

It’s competition time again, and this time you can win one of my personal favorites. The Soulland for Adax backpack. It costs 2.499 kroners, so thats quite a price to win. To enter the competion you have to follow the blog on Instagram @Danskmode, repost the picture above and hashtag it #DanskmodeKonkurrence. The winner will be drawn og sunday december 8th.

[/dropdown_box]

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.11.13