simple

the coat

Nu hvor temperaturerne daler, ser jeg straks mit snit til at kigge på frakker til efteråret. Efteråret er min yndlingssæson. Jeg elsker lag, kraftige materialer og det lækre udtryk, der opstår ved at kombinere voluminøse snit og materialer. Og intet er selvfølgelig mere vigtigt til efteråret, end den helt rigtige frakke. Nu kommer jeg helt sikkert til at gå i min store Acne-frakke igen, og sidste års Raf Simons-dun er også stadig en vinder, men en ny frakke skal der stadig til. I dag prøvede jeg denne enkle, dobbeltradede frakke i navyblå fra Won Hundred. Og jeg er forelsket. Won Hundred har generelt noget meget cool overtøj denne sæson, og en ny hjemmeside. Tjek den lige HER.

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

Finally it’s time to look for fall clothing again. It’s my absolute favorite season with all the layers and heavy quality materials. Obviously the right coat is the most import buy of the season. I will wear my fave Acne coat again this year as well as last years Raf Simons down jacket, but I need a new coat as well. Today I tried this Won Hundred coat which is just perfect – sharp, sleek and simple. Have a look at the brands new cool website HERE.

[/dropdown_box]

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

simple