space for everyone

VIND: VIP BILLETTER TIL FINDERSKEEPERS

Nu er der kun én uge til, at jeg pakker det meste (ok, en del i hvert fald) af min garderobe sammen og rykker det hele ud til Finderskeepers for at sælge ud af gemmerne. Og der ryger en masse gode ting med fra mærker som Acne, Wood Wood, Soulland, Henrik Vibskov, Alexander Wang, Marni etc. Så jeg synes helt klart, at I skal kigge forbi og snuse til det. Derfor udlodder jeg sammen Finderskeepers to VIP billetter til markedet i Tap1 den 6. og 7. september. For at deltage skal du blot smide et billede på Instagram og bruge hashtagget #DanskmodeKonkurrence og tagge mig på @Danskmode. Jeg finder vinderen onsdag den 3. september.

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

Win two VIP tickets for the Finderskeepers Market in Copenhagen during the 6th and 7th of september at Tap1. To enter all you need to do is share a picture of your choice using the hashtag #DanskmodeKonkurrence as well as tagging me @Danskmode. I’ll will draw a winner on the 3rd of september.

[/dropdown_box]

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

space for everyone