fall

let them hang

Det lyder måske lidt gammelmands-agtig, men lige for tiden kan jeg ikke få vægtæpper ud af hovedet. Helt bogstaveligt. Er det ikke en genial ting? Jeg ved godt, at de har været udskældte i en lang periode, men hvis de udføres rigtige, bliver de til super flot kunst med en varm og levende overfladestruktur. De fire tæpper foroven er fra BrookandLyn og selvfølgelig vanvittigt dyre, men jeg har planer og at gøre en kup på Lauritz eller Bruun Rasmussen, når det rigtige tæppe dukker op.

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

Sounds a bit old-man-ish of me, but I really want to find a cool wall carpet for my apartment. In my mind they can be a piece of different and unexpected art with a warm and multidimensional surface. And these babies from BrookandLyn are quite amaze, right? Can’t afford them, but will search online auctions for affordable alternatives.

[/dropdown_box]

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fall