let them hang

that shirt

Jeg har i noget tid haft det svært med helt enkle, stribede herreskjorter, der hurtigt kan emme lidt for meget af børsmægler, og samtidig ikke været glad for alt for mange detaljer på herreskjorter. Derfor er det egentlig lidt overraskende, at jeg er helt vild med de her to skjorter fra henholdsvis Soulland og Wood Wood. Jeg synes Soullands striber er de pæneste og mønsteret ret sejt, men Wood Woods har en ret cool, spids krave, og så har jeg i lidt tid gået og ønsket mig en skjorte med den slags lommedetalje, som jeg desuden tror, at vi kommer til at se hos mange designere i 2015. Decisions, decisions. Hvad synes I?

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

After not being a fan of too detailed mens shirts or plain striped ones, I just found the perfect culmination of both. Now I have to choose between the Soulland-one with a really cool print and stripes or the Wood Wood-edition with a pointy collar that I really fancy and a chest pocket detail that I have been wanting for some time know. Decisions, decisions. Which do you guys prefer?

[/dropdown_box]

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

let them hang