new york street style

T magazine editorial

Jeg er vild med alle billeder i denne modeserie fra New York Times’ T magazine. De overdrevne farver og stylingen er så cool, at man først efter lidt tid lægger mærke til, at der er et fokus på læderjakker, som så selvfølgelig alle er ret fede. Og så synes jeg, at stylingen med de højtaljede bukser og croppede jakker er rigtig vellykket. Især det første billede med den blå ruskindsjakke, det smalle tørklæde (tak til Prada for at genoplive den trend) og de mange striber, er jeg fan af.

[dropdown_box expand_text=”English” show_more=”” show_less=”” start=”hide”]

Completely mad about this new editorial from New York Times’ T magazine. Love the colors, leather jackets and cool styling with high waisted trousers and cropped tops and jackets. Retro and contemporary at the same time. Especially like the first pic with the blue suede jacket and small scarf (thank you Prada for making it cool again).

[/dropdown_box]

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new york street style