CR MEN'S BOOK

REMINDER – WIN A TRIP TO LAS VEGAS WITH HEINEKEN

Bond1

This post is for Danish readers only and created as a sponsored post in collaboration with Heineken.
.
I sidste uge tippede jeg om en Heineken-konkurrence, hvor du kan vinde en rejse til Las Vegas i forbindelse med lanceringen af den nye James Bond-film ‘Spectre’. Sounds good? Så skynd dig at være med. Det er overdrevet nemt. Det eneste du skal gøre er at poste et billede, hvor du viser, hvilket udstyr du ville tage med på Heineken-turen til Las Vegas og poste det i Heinekens Facebook-tråd HER.
.
Det er vigtigt, at du er fyldt 25 år og at du bruger hashtags #SPYFIE #DK #Danskmode, når du deltager. Hvad skal du så poste? Du kan i princippet bare poste et billede af din yndlingsjakke, eller de solbriller du skal have med på turen. Der er ingen grænser eller regler. Og det behøver ikke, at tage lang tid. Et mobil-snapshot er nok for at være med i konkurrencen.

Bond2

Husk også lige at tjekke teaseren til SPYFIE-universet ud HER. Heineken er gået all-in med at skabe den vildeste Bond-oplevelse.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CR MEN'S BOOK