gucci cruise collection

Christmas Giveaway – Bulldog Skincare Grooming Kit

Bulldog

The winner of the first Christmas giveaway and a Calvin Klein watch is Maria Urwald! Congrats, I have contacted you via email. Now it is time for another Christmas giveaway. This week you enter the competition via my Instagram profile @DanskMode for a chance to win a cool grooming kit from Bulldog Skincare consisting of a moisturiser, face wash & face gel. I have used all three products myself for several years and can only tell you that they are amongst the best I’ve tried.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gucci cruise collection