giftguide - five for him

insider

1 2 3 4

You may know artist Peter Schlesinger for his sculptures or maybe his colourful collaboration with Acne Studios released earlier this year, but now you are shown another side of the New York-based multi talent: photography. Schlesinger has just released ‘A Photographic Memory 1968-1989’. A coffeetable book that gives a mesmerizing inside into the artist’s globetrotter friendships with the likes of Manolo Blahnik, Anna Wintour, Andy Warhol, Robert Mapplethorpe, Grace Coddington and more. Must have. Find it HERE.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giftguide - five for him