Armoire officielle Store

black

Sort

Selvom jeg er tilbage i KBH, går der nok lidt tid, før jeg har omstillet mig til mit gamle liv igen, og før jeg sådan helt har fundet ud af, hvordan min stil kommer til at se ud det næste stykke tid. New York har nok sat sit præg på en eller anden måde, og lige nu er jeg kun flyttet ?halvt? ind i min gamle lejlighed, så jeg lever lidt ud af mine kufferter. Derudover skal jeg her i efteråret arbejde en masse hjemmefra ? både når jeg skriver modestoffet til Metroxpress og når jeg skriver mit speciale, der skal afleveres om fem måneder. Så en lidt simpel og behagelig stil er nok det helt rigtige for mig lige nu.

Moving back to Copenhagen from New York, I am still figuring out what my wardrobe will look like this fall. As I?m writing my master thesis and working a lot from home doing fashion for daily newspaper Metroxpress, a comfy and simple style will probably be the right way to go right now.

_______________________________________________________________________________________

SWEATSHIRT: Acne Studios. SHOES: Converse. TROUSERS: H&M Studio.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Armoire officielle Store