black

Nike x Soulland

ODA_SOULLAND_X_NIKE_SB_5939_HIGH ODA_SOULLAND_X_NIKE_SB_5899_HIGH ODA_SOULLAND_X_NIKE_SB_5882_HIGH ODA_SOULLAND_X_NIKE_SB_5969_HIGH

Har du set det nye samarbejde mellem Soulland og Nike SB? Det er et fælles projekt mellem det danske mærke og den amerikanske skateboarder Eric Koston. Derfor rummer det selvfølgelig også en ?klassisk? boardsko. Samarbejdet byder derudover på en lidt mere fashion sneaker og en lille tøjkollektion, som faktisk er min favorit. Det hele er inspireret af det københavnske natteliv ? særligt fredag nat. Derfor er både sko og tøj stemplet FRIday. Jeg synes det er ret cool. Tjek det ud HER.

Have you seen the brand new collaboration between Soulland and Nike SB? It has just hit stores and features two pairs of sneakers and a few clothing styles inspired by Copenhagen?s infamous friday nights ? which explains the FRIday stamp on many of the items. Have a closer look HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

black