H&M FALL

green living

Green Living Green Living Green Living

Jeg skal så småt til at falde på plads i min dejlige lejlighed på Nørrebro igen, og efter New York føler jeg, at jeg skal rydde lidt op i alt mit habengut, sortere ud og lave lidt om på det hele. Efter syv måneder i NYC er min konto drænet, så det bliver ikke til de helt store møbelinvesteringer. Til gengæld skal jeg have en del mere grønt i hjemmet. Jeg har længe være glad for de palmer, jeg har i lejligheden, og nu skal det være plads til en masse store planter også. En nem og ikke alt for dyr måde at opdatere hele hjemmet lidt. Stay tuned, der kommer helt sikkert billeder, når hjemmet er på plads igen.

I am slowly settling in to my old Copenhagen apartment since coming back from New York. After living in the big apple, I am kind of broke, so there will be no big furniture buys, but some cleaning up and out, and definitely many green plants. Stay tuned for pics once everything is falling into place.

2 kommentarer

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FALL