green living

Rudolph Tegners Museum

Rudolph Tegners Museum Rudolph Tegners Museum Rudolph Tegners Museum Rudolph Tegners Museum Rudolph Tegners Museum
Siden jeg for et stykke tid siden spottede et billede af Rudolph Tegners Museum på Instagram, har jeg gerne ville slå et smut forbi den lille museumsperle, der gemmer sig lidt afsides i det øverste Nordsjælland. I lørdags blev der så endelig lejet en bil, og turen gik lands Strandvejen til museet, der i den grad levede op til forventningerne. Det er absolut et af de mest indtrykssættende steder jeg har været i noget tid. Bygningen er designet og opført af kunstneren selv, og fyldt med et udpluk af hans statuer, der rummer alt fra fine byster til mastodontiske figurer med svulstige proportioner. Virkelig sejt. Og det siger sig selv, at museets skulpturpark i solskin kun er en bonus. Find museets hjemmeside HER.

This weekend I finally got the opportunity to visit the Rudolph Tegner Museum in the most northern part of the Danish island of Sjælland. The place is truly magical with its simplistic building designed and raised by the artist himself in the 1930s, it is filled with his impressive sculptures ranging from classic figurines to massive sculptures of roman tales and Picasso-esque women. More information HERE.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

green living