my newest brand crush KJØTT & BLOD

autumn shades

Crush
Det er lidt en kliché, at jordfarver er en ting i efteråret, men det er de så lige nu. Masser af lækre, dybe nuancer af grøn, rød og brun. Jeg synes særligt, at brune nuancer som beige, nougat eller sennep er fede at bygge ind i efterårsgarderoben. Nemmest gør du det med en smørblød læderjakke eller en par cool støvler, som gerne må vække minder om cowboy-stilen.

En god strik til et par jeans gør også tricket. Skal det være mere avanceret kan du lege med mønstre, her er en frakke i brunlige tern ikke et dårligt bud til efteråret. Hvis du skal have helt styr på stilen, kan du kaste dig ud i applikationer og mere udsmykket tøj i farverne, som set hos Dries Van Noten og Gucci ? det kræver dog lidt snilde at ramme stilen uden at være ?klædt ud?.

It is a bit of a cliché that earth colours are big for fall, but anyways, they are right now. Deep shades of green, red and brown are unavoidable this season. I really like the different nuances of brown that you can easily incorporate to your wardrobe with a leather jacket or cool boots. A knit paired with a simple pair of jeans will do the trick as well. Advanced dresses can play with prints and maybe applications as seen at Gucci and Dries Van Noten.

_________________________________________________________________________________________

KNIT: Wood Wood. SHORTS: Gucci. BOOTS: Won Hundred. CHAIR: Arne Jacobsen by Fritz Hansen.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my newest brand crush KJØTT & BLOD