mykita store copenhagen

Prada news are good news

Prada Copenhagen

PradaMrPorter

Listen up, Prada fans! Der er to gange gode nyheder for jer. Først og fremmest, så kan alle dem, der bo i og omkring København glæde sig til senere på efteråret, hvor Prada slår dørene op for deres første butik i København. Og det er de helt store skyts, der er fundet frem. Vi snakker tre etager i hele det ene hjørne af Illum. Så det bliver ikke kun fem håndtasker til kvinder, men tøj, sko og hvad du ellers kunne ønske dig. Så optur.

Og for at det ikke skal være løgn, dumpede der endnu en god Prada-nyhed ind i min mailindbakke her til morgen. Mærket bliver nu forhandlet på webshoppen Mr.Porter. Det lyder måske ikke så crazy, men det er det lidt. Det har stort set været umuligt at opstøve andet end biller og sko på nettet. Så et solidt udvalg af tøj på Mr Porter, må man ikke kimse af. Se mere HER.

Nu hvor jeg selv er liiidt fattig specialestuderende, skal jeg ikke klikke noget hjem i dag, men venter til udsalget går i gang, hvor der i hvert fald kommer 50% på det hele. Og er du ikke så Prada-orienteret endnu, så er der to gode tips her: 1) gå for catwalklooket, som er de lidt mere spraglede styles, der virkelig leger med farver, materialer, mønstre og stilarter, eller 2) gå for det stilrene Prada-look, hvilket betyder lækre kashmirstrik, kridhvide skjorter og et par skarpe lædersko. Begge dele er lige gode.

Some good news for all Prada fans (at least those in Copenhagen). The Italian brand is finally opening a store in the heart of Copenhagen. We are talking all the works with three stories and everything you would wish from a Prada store. In addition to that, the brand is now available on the Mr Porter webshop. It has been a struggle to find a good Prada selection online, so this is equally good news. I will have to wait for the sales, but still this is great way to start the day.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mykita store copenhagen